Ponuda poslova

O nama

Iza nas  je  petnaestogodišnje iskustvo u prodaji i managementu. Niz velikih projekata koji su ostvareni i koji su aktualni.

Tvrtka Ego vlasnik je Zumm portala, a osnovana je u Osijeku kao agencija za marketing i prodaju.

Zumm projekt osmislili smo kao Oglašivački portal i posrednički kanal kako bi stvorili most između onih koji traže posao i onih koji nude posao. Posao mogu tražiti i fizičke i pravne osobe, isto tako, posao mogu nuditi i fizičke i pravne osobe u uvjetima koji su u okviru važećeg Zakona o radu i Zakona o obveznim odnosima ugovora o djelu.

Potreba za novcem raznolika je jer novcem si osiguravamo egzistenciju, osiguravamo si sigurnost, ali i luksuz i komfor. Posao je kanal putem kojega dolazimo do tog novca. Kako bi pomogli u povezivanju onih koji nude posao i koji traže posao pokrenuli smo Zumm.

Mi smo samo netko tko će pomoći da se otvore nove mogućnosti, a vi, koji tražite i nudite posao, vi ste glavna uloga. Mi smo na usluzi i jednima i drugima. 

Naša uloga nije mješati se u posao posloprimaca i poslodavaca, ali zalagat ćemo se za odnos u kojem bi i jedni i drugi trebali biti zadovoljni. 

Osim Zumm portala koji omogućava online Oglase za posao, proaktivno radimo sa korisnicima na pojedinačkoj razini u okviru mogućnosti.

Dostupni smo vam za sve upite i sugestije.

U slučaju potrebe kontaktirajte nas na mail info@zumm.info i javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

en_USEnglish